Aanleveren persberichten

Aanleveren persberichten

U kunt tot uiterlijk vrijdag 18.00 uur persbericht inleveren voor mogelijke plaatsing in weekblad d'r Troebadoer van de daaropvolgende dinsdag. Een persbericht mag niet al te lang zijn (max. 200/250 woorden). Bij meer dan 250 woorden kan het artikel geweigerd worden. Vergeet niet om een contactpersoon, telefoonnummer en de datum van het persbericht te vermelden.

Persbericht dient actueel te zijn, m.a.w. artikel moet betrekking hebben op de week van de uitgave (dus van dinsdag tot dinsdag). Een bericht dat over vier weken actueel is, zal in die betreffende week geplaatst worden.

Ieder artikel zal maar 1x geplaatst worden. Vooraankondiging is ook mogelijk, mits het maximaal 50/75 woorden betreft.
Foto's dienen apart meegeleverd te worden. Dus niet in het bestand zelf plaatsen. De grootte minimaal 240 dpi.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de redactie.

U kunt voor uw bericht gebruik maken van het formulier "inzenden persbericht"

 

Van de redactie

Aan de inhoud van weekblad d’r Troebadoer wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Toch zijn fouten nooit helemaal te voorkomen. Daarom neemt de uitgever geen verantwoordelijkheid voor onvoorziene gevolgen, veroorzaakt door fouten in de gegevens die door derden zijn aangeleverd.

Ingezonden stukken kunnen ingekort of geweigerd worden. Plaatsing wil niet zeggen dat de redactie het eens is met de inhoud.

Bezorgers

Regelmatig zijn we op zoek naar bezorgers voor de Troebadoer. Lijkt het jou wat om elke maand een leuk centje te verdienen, geef je dan op via het formulier bezorger worden (zie menu).

Zodra er een wijk bij jou vrijkomt nemen we contact met je op.

Bezorging

D'r Troebadoer wordt iedere dinsdag bezorgd. Troebadoer niet ontvangen of vragen over de bezorging?
Neem dan contact op met de redactie op 0619868816.

Abonnement

Woont u buiten het verspreidingsgebied van d'r Troebadoer en u wilt elke week d'r Troebadoer ontvangen, dat kan! Neem een abonnement van € 13,00 per kwartaal en u krijgt iedere week d'r Troebadoer opgestuurd.