Voordat u onderstaand formulier invult zijn wij verplicht u te wijzen op de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is geworden. Hiertoe hebben wij een verklaring in de vorm van een privacystatement opgesteld. Deze verklaring kunt u HIER inzien en/of downloaden.


Ik wil een advertentie opgeven voor d'r Troebadoer

Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
Ontvang zelf een kopie van het formulier door hieronder uw E-mailadres in te vullen!
Uw e-mailadres*
advertentie toevoegen
Max. grootte: 5000kb Uitbreidingen: .pdf,jpg,jpef,tiff,png,gif
Foto 1 toevoegen
Max. grootte: 5000kb Uitbreidingen: pdf,jpg,jpef,tiff,png,gif
Foto 2 toevoegen
Max. grootte: 5000kb Uitbreidingen: pdf,jpg,jpef,tiff,png,gif
Extra informatie

Kies hieronder de gewenste advertentie.
Let op voorpagina advertenties pas vanaf 1/4 pagina en kleiner!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bevestig dat u geen robot bent door het vakje aan te vinken

Van de redactie

Aan de inhoud van weekblad d’r Troebadoer wordt de grootst mogelijke zorg besteed. Toch zijn fouten nooit helemaal te voorkomen. Daarom neemt de uitgever geen verantwoordelijkheid voor onvoorziene gevolgen, veroorzaakt door fouten in de gegevens die door derden zijn aangeleverd.

Ingezonden stukken kunnen ingekort of geweigerd worden. Plaatsing wil niet zeggen dat de redactie het eens is met de inhoud.

Bezorgers

Regelmatig zijn we op zoek naar bezorgers voor de Troebadoer. Lijkt het jou wat om elke maand een leuk centje te verdienen, geef je dan op via het formulier bezorger worden (zie menu).

Zodra er een wijk bij jou vrijkomt nemen we contact met je op.

Bezorging

D'r Troebadoer wordt iedere dinsdag bezorgd. Troebadoer niet ontvangen of vragen over de bezorging? Neem dan contact op met de redactie op 06 198 688 16.

Abonnement

Woont u buiten het verspreidingsgebied van d'r Troebadoer en u wilt elke week d'r Troebadoer ontvangen, dat kan! Neem een abonnement van € 13,00 per kwartaal en u krijgt iedere week d'r Troebadoer opgestuurd.